Buba's Olifantenmest, vanaf nu verkrijgbaar via Stichting Buba!!

Wist je dat een volwassen olifant wel honderden kilo's per dag eet?! De prachtige olifantenslurf werkt op een dag vele kilo's aan bladeren, gras, takken, groente en fruit naar binnen... 

 

40% van wat een olifant dagelijks eet wordt in de maag niet geheel verteerd. Het vermengd zich met water, bacteriën en bevat veel voedingsstoffen. Een groot deel van wat een olifant eet wordt onverteerd weer uitgepoept. Het is daarom een energierijke meststof voor de tuin en de landbouw en dus zonde om zomaar weg te gooien! 

 

De olifantenpoep wordt daarom vanaf nu opgevangen en is vanaf nu verkrijgbaar via Stichting Buba. Goed voor uw tuin en een belangrijke steun voor Olifantendame Buba! 

 

Buba's Olifantenmest kan geleverd worden in drie volume emmers, namelijk 1, 5, of 10 kg. Zie onze webshop.

 

Grotere bestellingen of volumes zijn ook mogelijk, neemt u daarvoor personlijk contact op via WhatsApp/ telefoonnummer: 06-47419659. 

 



Buba's Olifantenmest

Bestel nu originele Buba's olifantenmest. Een volwassen olifant eet dagelijks honderden kilo's groen: bladeren, takken, gras, wortels, enz. Van al het eten wordt 40% niet geheel verteerd en komt - vermengd met water, bacteriën - vol voedingsstoffen als energierijke olifantenpoep weer naar buiten. Deze olifantenmest is dan ook zeer energierijke meststof en uitermate geschikt voor uw tuin. U steunt gelijktijdig het onderhoud van olifantendame Buba. 

 

De olifantenmest is verkrijgbaar in drie volumes en wordt geleverd in een afgesloten emmer:

 

  1. Buba's olifantenmest: 1 kg. € 19,99 euro (exclusief verzendkosten).
  2. Buba's olifantenmest: 5 kg. € 49,99 euro (exclusief verzendkosten).
  3. Buba's olifantenmest: 10 kg. € 99,99 euro (exclusief verzendkosten).

 

Buba's Olifantenmest

€ 19,99

€ 19,99 / kg
  • 1 kg
  • U kunt direct doneren of bestellen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0